A Native Electronics projektjei.


- Néha előfordul, hogy a szervizesnek szüksége lenne egy két plussz vasra az asztalán, amibe mindenféle zsinórokat lehet bedugni. Minél több rajta a kapcsoló meg lámpa meg a kijelző, annál inkább tűnik műszakinak a ketyere. A legjobb az, amikor egy méréshez rengeteg színű madzagot bedugdosva és az összes berendezést bekapcsolva, befűtjük a helyiséget. Majd a mérés végeztekor, a lebontott zsinórokkal, teletömjük valamelyik fiókot. Esetemben gyakran előfordul ez a jelenség, ezért igyekszem komplex műszert választani. Ha ilyen nincs, vagy lenne de horror áron, akkor elő egy műszer dobozzal! Ebbe aztán igény szerint lehet pakolni a szép zöld paneleket. Én is terveztem egy két értelmes dolgot amit érdemes (lenne) megépíteni. De ha én nem, hát majd más elkészíti.

Saját hardveres fejlesztések.
Ericsson GA628
Mobil telefonos riasztó - Régi projekt, régi Ericssonból.
NAE-SUPPLY Programozható laboratóriumi tápegység - Előre programozható feszültségszintekkel, beállításokkal. Jelenleg tervezés és építés alatt. Talán egyszer el is készül.- A fenti vacak vasak csupán néhány igényt elégítenek csak ki, ezért meg kell még fejelni egy kis szoftveres körítéssel. Manapság már rengeteg ingyenes program van ami többé kevésbé használható. Az egyedi igényeknek megfelelő, azonban vajmi kevés. Ha nincs, hát nincs! Majd összedobunk néhányat hogy legyen.

Saját szoftverek, fejlesztések.
NAE PLC emulator
NAE PLC emulátor - Közel teljes tudású emulátor lesz. iskolai és hobby célokra, ingyenesen használható.
- Eredetileg csak szimpla vezérlési célokra készült, de most már elég sokat tudó, bonyolult program lett.
S_encoder Surround encoder commander - Akár 5.1 csatornás MP3, akár sztereo MP3 készítéséhez. Sok beállítás közül választhatunk, köszönhetően a szabadon letölthető Fraunhofer kódeknek. 
COMx tester Serial communication tester - Prototipus eszközök nógatásához, teszteléséhez. Ingyenesen használható.
WiFi Signal meter Wi-Fi signal meter - A laptoppal rohangálva, a legjobb vételi hely megtalálásához. Egyszerű mint a faék, meg annyit is tud. Ingyenesen használható.
RealVear RealVear - A RealVear egy fájl feltérképezés elvén működő kategorizáló, rendszerező és kereső. Nem használ adatbázist, ingyenesen használható.To be continued.....


Utolsó frissítés